У Києві до кінця вересня перекрили Броварський проспект (Карта)

У Дніпровському районі української столиці через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті частково обмежать рух транспорту на Броварському проспекті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху діятиме до 30 вересня, комунальники почали роботи по середньому ремонту магістралі. Дорогу будуть оновлювати на ділянці між Чернігівською площею і станцією метрополітену "Лісова". Роботи проведуть в напрямку виїзду з міста.

На ділянці вже зняли старе дорожнє покриття, під час проведення робіт рух частково обмежили, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

nL2ajbsbM7OrwLBoIgB9GSMA5.jpeg

Нагадаємо, що в Печерському районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Генерала Алмазова через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 20 вересня. На вулиці Генерала Алмазова починають середній ремонт дорожнього покриття. Дорожники проведуть роботи на ділянці від вулиці Цитадельна до вулиці Старонаводницька.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися з можливі затори й незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: Броварский проспект в Киеве перекрыли до конца сентября – Карта


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Аndrii

14 вересня 2021, 04:27

Как затрахали эти комунальщики. Снова меняют пару сантиметров асфальта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися