З Києва пішла одна з компаній прокату електросамокатів

У столиці України більше не буде працювати сервіс прокату електросамокатів VZHOOH. Компанія вирішила розвивати свою діяльність в інших містах.

Заступник голови КМДА Костянтин Усов розповів, що тепер в столиці залишилося шість компаній, які надають послуги прокатних електросамокатів. VZHOOH, попри те, що стала однією з перших, хто підписав меморандум з міською владою, вирішила перейти в інші регіони.

Ймовірною причиною такого рішення став постійний вандалізм жителів столиці стосовно прокатного транспорту, а також високий рівень конкуренції. Городяни регулярно користуються електросамокати, але недобросовісні користувачі їх ламають, топлять, намагаються вкрасти й т. д. Можливо через це сервіс вирішив переїхати до Луцька і Рівного, де у них немає конкуренції.

До слова, прокатом електросамокатів в Києві займаються такі компанії: Bolt, Kiwi, Scroll, BikeNow, Zelectra і Jet.

Нагадаємо, що міська влада столиці підписали меморандум про нові правила руху для користувачів електросамокатів, які передбачають обмеження швидкості та інші пункти. Також буде запроваджено перелік зон, де буде заборонено пересування на електросамокатах, на під'їзді до них транспортні засоби будуть відключатися.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на території Києва протестували сучасний електропоїзд Stadler FLIRT швейцарського виробництва. Його головна мета - розвантажити в'їзди до столиці й скоротити час поїздок з міст-сателітів Києва, сказав керівник "Укрзалізниці" Олександр Камішін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Den

14 вересня 2021, 16:11

Впервые слышу о такой компании в Киеве. Болт, киви - да. Ну немного ещё есть Kyiv Now. Сам регулярно пользуюсь болтом, так как на районе их постоянно стоит куча. В магазин можно быстренько сгонять.

Аndrii

14 вересня 2021, 13:57

Ждем, когда вся это беда уйдёт с дорог.

Тарас

14 вересня 2021, 13:47

Раб, Велик надо за собой таскать, а прокат, взял где надо и доехал куда надо, а дальше не твоя забота.

Раб

14 вересня 2021, 13:31

Я бы вообще запретил прокат самокатов. Кому они нужны за такие деньги? Купи себе велик и вперёд!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися