Кличко прийняв нові кадрові рішення в КМДА

Міський голова столиці Віталій Кличко зробив нові кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації, він підписав відповідні документи, які опубліковані на офіційному сайті КМДА.

Виходячи з розпоряджень столичного мера, Кличко призначив Алексєєву Аріну на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення постійних комісій Київської міської ради з питань підприємництва та благоустрою. Вона заступила на посаду з 14 вересня з посадовим окладом у 5500 гривень на місяць.

Також міський голова розпорядився про призначення Ольги Прядкін на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності Уповноваженого Київської міської ради з питань прав осіб з інвалідністю з 14 вересня, її оклад також складе 5500 гривень на місяць.

Нагадаємо, що раніше міський голова столиці Віталій Кличко зробив важливе кадрове призначення в КМДА, мова йде про призначення Юлії Хан на посаду директора Департаменту молоді та спорту. Про це стало відомо з відповідного документа, опублікованого на сайті Київської міської державної адміністрації.

Юлія Хан була призначена на посаду за результатами конкурсу з 1 вересня з посадовим окладом згідно зі штатним розкладом. Цим же розпорядженням Кличко звільнив Юлію Хан з посади директора цього ж департаменту, на яку вона була призначена на час дії карантину, на період якого з нею був укладений контракт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися