У Києві почали реконструкцію автостанції "Поділ": коментар КМДА (Фото)

У Київській міській державній адміністрації прокоментували початок робіт по реконструкції автостанції "Поділ". Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник директора департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій.

За його словами, кияни помітили, що на автостанції почалися ремонтні роботи, через що виникло побоювання, що на її місці можуть збудувати чергову висотку. Керівництво автостанції запевнило людей, що будівлі нічого не загрожує, а комунальники просто проводять ремонт. Він зазначив, що департамент не видавав дозволів на роботи з реконструкції або будівництва.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці на Контрактовій площі також затягнули будівельною сіткою занедбаний будинок Гостиного двору. На місці працюють техніка і будівельники. Про це повідомляє видання "Depo".

Повідомляється, що вдень 13 вересня на Подолі почали затягувати будівельною сіткою Гостинний двір. На території працює будівельна техніка і робітники. Водій однієї з будівельних машин заявив, що роботи почнуться відразу після затягування сіткою. Будівля Гостиного двору планують відновити в рамках проєкту "Велике будівництво".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися