Поїзд з Києва до Кривого Рогу змінить маршрут

Перевізник попередив пасажирів

У листопаді поїзд з Києва до Кривого Рогу змінить маршрут через ремонтні роботи на залізничних коліях. Про це пасажирів попередили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, ремонтні роботи розпочнуть на залізничних коліях перегону "Рокувата — Саксагань". В листопаді ремонтуватимуть дільницю від Кривого Рогу до станції П'ятихатки. Через це змінять маршрути курсування кількох поїздів.

Поїзд №76/75 відправленням з Кривого Рогу до Києва та зворотно 2 та 3 листопада буде прямувати через станцію Долинська. Поїзд "Київ — Кривий Ріг" не буде заходити на станції Знам'янка, Користівка, Олександрія та Рокувата.

Окрім того, змінить маршрут поїзд №120/119 "Львів — Запоріжжя". Він курсуватиме 1, 2 та 3 листопада через станцію Долинська та не буде заходити на станції Знам'янка, Користівка, Олександрія та Рокувата.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом і Маріуполем планують запустити швидкісні поїзди "Інтерсіті". Для цього збудують дві нові залізничні магістралі. Проте для цього уряду потрібно вирішити проблему електрифікації майбутньої залізниці між Маріуполем і Покровськом, щоб нова залізнична магістраль стала придатною для швидкісних поїздів.

Нагадаємо, в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". Роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізниці "Васильків-1 - Васильків-2".

Читайте також, коли у Києві з’являться сучасні електрички.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/698


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися