Ігрові автомати в Києві маскують під термінали (ВІДЕО)

Біля станції столичного метрополітену "Мінська" помітили ігровий автомат, замаскований під термінал самообслуговування. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

На кадрах видно, що автомат встановлено прямо на вулиці, на дисплеї можна вибрати будь-яку лотерею і спробувати свою удачу. При чому, скористатися ним може як дорослий, так і дитина. Жителі району кажуть, що після розголосу в соціальній мережі ігровий автомат забрали, але через кілька днів він знову з'явився на своєму місці.

Ще один схожий ігровий автомат помітили недалеко від зупинки громадського транспорту на Оболоні. Він встановлений за невеликою перегородкою, через яку люди не відразу можуть помітити підступ.

Відзначимо, що на початку поточного року Верховною Радою України був прийнятий законопроект про легалізацію грального бізнесу. Щоб відкрито функціонувати гральним домам потрібно купувати ліцензію, після чого регулярно платити податки. Цей закон дасть можливість гральному бізнесу в країні працювати легально і поповнювати державну казну. Але є певні умови: в азартні ігри можна буде грати тільки людям з 21 року і для цього їм потрібно буде підтвердити свій вік.

До слова, гральний бізнес в Україні був під забороною з 2009 році. Про плани його легалізації заговорив чинний глава держави Володимир Зеленський в серпні минулого року після свого візиту до Туреччини.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в центрі столиці побудували термінал аеропорту, який стане частиною змагального майданчика для світового контеста Дабл Трипл SummerFest.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Не активист

15 вересня 2021, 08:56

А где борец с МАФами?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися