У центрі Києва для спортсменів побудували термінал аеропорту (ВІДЕО)

Столиця вперше стане змагальним майданчиком для світового контесту Дабл Тріпл SummerFest

У центрі Києва збудували термінал аеропорту, який стане частиною змагального майданчика для світового контесту Дабл Тріпл SummerFest. Про це повідомили у Департамент молоді та спорту столиці, передають "Коментарі".

Дабл Тріпл SummerFest вперше відбудеться у Києві. Участь у змаганнях візьмуть спортсмени з 30 країн світу. Протягом трьох днів у столиці змагатимуться понад 200 представників нових олімпійських дисциплін — скейтбордингу та ВМХ. Серед учасників — переможці та учасники найбільших світових контестів X-Games, SimpleSession, DewTour.

Спортивні змагання розпочнуться 13 серпня та триватимуть до 15 серпня. Подивитись на батл спортсменів зможуть усі охочі мешканці та гості Києва. Вхід на змагання вільний. Спеціально для цього заходу під Аркою дружби народів звели унікальний екшн-парк, який на площі понад 3000 квадратних метрів відтворює територію аеропорту. На майданчику спортивних змагань розмістять справжній літак. Перший день змагань повністю присвятять українським райдерам.


Нагадаємо, у Бучі завершують будівництво Академії спорту, яку планують відкрити до Дня Незалежності України. В спортивному комплексі будуть спортивна та тренажерні зали. На території закладу також розташовані два міні-футбольних поля, баскетбольний, багатофункціональний майданчики та майданчик для занять зі strit-файту. Вартість будівництва Академії спорту становить майже 108,5 мільйонів гривень. Спортивний комплекс зможе обслуговувати 570 на день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року. На території нового спорткомплексу будуть розташовані бігові й велодоріжки, локації для занять TRX, кросфітом, йогою та фітнесом. В парку також облаштують зони із тренажерами для силових і кардіотренувань й встановлять столи для настільного тенісу. Крім того, спортивний об’єкт матиме баскетбольні й футбольні майданчики, скеледром, скейт-парк і басейн із трампліном. Першою відкритою зоною майбутнього спортивного кластера стане урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися