Понад 10 тисяч людей: у Києві пройде масштабний марш ЛГБТ

У столиці представники ЛГБТ-спільноти проведуть масштабний "Марш рівності", який повинен зібрати більше 10 тисяч чоловік - він буде присвячений питанню захисту прав. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці організатори заходу.

Відомо, що марш пройде в центрі столиці, очікується понад 10 тисяч осіб. Точне місце проведення невідомо, однак організатори зазвичай оголошують локації. незадовго до самого маршу. Активісти вимагатимуть введення в законодавства норм щодо злочинів на грунті нетерпимості до ЛГБТ та іншим групам, які страждають від насильства.

Організатори також сформували Маніфест до вимог маршу до влади, основними пунктами якого будуть реформи, зміни, безпеку і свободу для всіх українців.

Нагадаємо, що під час минулого маршу ЛГБТ в Києві на Михайлівській площі представники громадської організації "Традиція і порядок" спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "Бог, батьківщина, патріархат".

П еред початком маршу трансгендерів на Михайлівську площу прийшли кілька сотень традиціоналістів зі священиком і барабанами, які вигукували гасла "Бог, батьківщина, патріархат" і "смерть ЛГБТ".

На підході до площі колона традиціоналістів спалила прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "ганьба" і "ЛГБТ - це хвороба".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

15 вересня 2021, 16:49

Роман, підгорає?

Роман

15 вересня 2021, 11:20

Это не марш равенства. Это пид@ры вышли требовать себе эксклюзивных прав. Обязанностей никаких не имеют, а права им, падлам, вынь да положь. В стране больше заняться нечем, как только пид@р@м маршировать. Долбитесь в жопы по тихому, никто не запрещает, но нехрен орать об этом из каждого утюга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися