Коли в Києві планують завершити ремонт Південного моста

Ремонт столичного Південного моста, зокрема заміну всіх деформаційних швів, планують завершити до початку 2023 року. Такою інформацією поділилася Комунальна організація "Київавтодор" виданню "Фокус".

Повідомляється, що на Південному мосту є 46 деформаційних швів і по 18 з них потрібно провести капітальні ремонтні роботи. Виконати це планують протягом 2021-2022 років, тому що у 2023 році підприємство "Київавтодор" хоче почати ремонт мостів Патона і Метро, а значить основне транспортне навантаження в столиці буде спрямоване на Південний міст.

Відомо, що на ремонтні роботи даного моста з міського бюджету було виділено понад 195 мільйонів гривень. В цьому році в підприємстві планують замінити 4-6 деформаційних швів і на роботу потрібно орієнтовно 42 мільйони гривень. Лагодженням конструкції займаються бригади співробітників ТОВ "Укртрансмост".

У Комунальної організації попереджають, що через ремонтні роботи на Південному мосту будуть частково обмежувати рух транспорту. Але про всі обмеження водіїв обіцяють попереджати заздалегідь, щоб вони планували свій маршрут.

Нагадаємо, нещодавно представники комунальної корпорації "Київавтодор" розповіли, що ремонтувати Південний міст почали восени, бо цей період є сприятливим для проведення ремонту через температурного режиму, а цей фактор дуже сильно впливає на безаварійність і безпеку руху на переправі.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що до 1 жовтня на столичному Південному мосту, який з'єднує Дарницький і Голосіївський райони, частково обмежать рух автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися