Київська міська електричка скасувала рейси: подробиці

Столичні транспортники тимчасово скасували кілька рейсів київської міської електрички на маршрутах №7304-7311 і №7312-7319, причиною стали технічні неполадки. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що в напрямку Дарниця-Почайна-Київ-Пасажирський скасували рейси міської електрички під номерами 7304-7311 і 7312-7319. Тимчасова зупинка руху пов'язана з технічними причинами.

Нагадаємо, що влада української столиці продовжує кардинально міняти правила роботи та проїзду в міських маршрутках. Ряд приватних перевізників підписав нові договори на нові стандарти. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, приватні перевізники столиці підписали договори про додаткові зобов'язання, які полягають у підвищенні стандартів перевезень та якості обслуговування киян в маршрутних автобусах. Він зазначив, що попри спроби бойкоту з боку маршруткової мафії, місто підписало нові договори з 34 компаніями-перевізниками.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися