У Києві до 1 грудня перекрили Гостомельське шосе (Карта)

Столичні дорожники частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе і перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міська. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 1 грудня, дорожники почали роботи по середньому ремонту покриття на перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міська. Також будуть виконані ремонтні роботи на самому Гостомельському шосе в напрямку Києва.

Комунальники відзначили, що при сприятливих погодних умовах, роботи планується завершити до листопада, однак обмеження руху можливі аж до 1 грудня.

GRVe3pyc94T3JpOVILSKwkZHY.jpeg

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на проспекті Миколи Бажана частково перекрили рух транспорту через проведення ремонтних робіт.

Часткове обмеження руху діятиме з 15 до 26 вересня, дорожники виконають роботи по середньому ремонту покриття, яке будуть оновлювати на двох ділянках - між станціями метрополітену "Осокорки" і "Позняки", а також від станції підземки "Харківська" до Харківської площі.

Основні роботи планують виконати з 15 по 18 вересня, рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися