Київ «скували» затори: де ускладнено рух

Сьогоднішній ранок, 16 вересня, в столиці України розпочався із заторів. Рух автомобільного транспорту ускладнений як на Лівому, так і на Правому березі. Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Затори "скували" Північний міст, важко проїхати також біля станцій київського метрополітену "Дарниця", "Чернігівська" і "Лівобережна". Автомобілі "стоять" по проспекту Бажана, між станціями "Осокорки" і "Славутич". Ще водіїв попередили про пробки на Харківському шосе, Дніпровській набережній і мосту Патона.

Рух автомобільного транспорту також ускладнено по Кільцевій дорозі, на Софіївській Борщагівці та біля станцій "Житомирська", "Академмістечко" і "Святошин". Машини "стоять" і на проспекті Перемоги в центрі міста, а ще по вул. Жилянська.

Нагадаємо, що в Києві через ремонтні роботи до грудня поточного року частково обмежать рух автомобільного транспорту на Гостомельському шосе. Дорожники зніматимуть старий асфальт. У "Київавтодорі" просять вибачити за тимчасові труднощі.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Солом'янському районі української столиці тимчасово перекриють рух автомобільного транспорту на вулиці Народного Ополчення перед Севастопольською площею. Об'їхати ремонтні роботи можна буде через вулиці Смілянська, Молодогвардійська і Донецька.

Читайте також, що жителям столиці вирішили спростити життя і створити новий сервіс, за допомогою якого можна буде відстежувати рух міського транспорту, а також знаходити потрібні зупинки та маршрути. Додаток буде називатися "Рух транспорту".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися