У Києві почали ремонт проспекту Бажана: утворився величезний затор (Фото)

У Дарницькому районі української столиці розпочали ремонтні роботи на проспекті Миколи Бажана через часткове перекриття руху утворилася величезна пробка. Про це з місця подій повідомило видання "Depo".

Відомо, що на проспекті Бажана вже працює спеціальна техніка і ремонтні бригади. Частина дорожнього покриття зняли. Покриття будуть оновлювати на двох ділянках між станціями метрополітену "Осокорки" і "Позняки", а також від станції підземки "Харківська" до Харківської площі. Відзначимо, що паралельно йдуть ремонтні роботи на Південному мосту, який частково перекритий в напрямку правого берега.

nsct0UgLMF9VuOmLTTzHZQ6Tf.png

Нагадаємо, що столичні дорожники частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе і перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міська. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 1 грудня, дорожники почали роботи по середньому ремонту покриття на перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міська. Також будуть виконані ремонтні роботи на самому Гостомельському шосе в напрямку Києва.

Комунальники відзначили, що при сприятливих погодних умовах, роботи планується завершити до листопада, однак обмеження руху можливі аж до 1 грудня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

16 вересня 2021, 13:45

Сказали что ремонт моста и дороги. Но нет,эти долбоёбы все равно едут этой дорогой...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися