Траса "Бориспіль-Маріуполь" перетворюється на швидкісний автобан (Відео)

На трасі "Бориспіль-Маріуполь" оновили чергову ділянку дорожньої магістралі, який перетворився на справжній швидкісний автобан. У мережі показали відео нової дороги, яке опублікував на своєму Telegram-каналі консультант проєкту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Запис показує оновлену ділянку дороги Н-08 "Бориспіль-Дніпро-Маріуполь" в Черкаській області, який межує з Київським регіоном. На відео можна помітити, що траса повністю відремонтована, а дорожники встановили нові знаки й нанесли розмітку.

Нагадаємо, що повністю відремонтовану трасу "Київ — Кишинів" відкрили у Вінницькій області. Про це заявили в Службі автомобільних доріг України.

Траса "Київ — Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів - Ямпіль". Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ - Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку. Дорожники також планують побудувати міст через річку Дністер і завершити ремонт дороги по маршруту "Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися