У Києві масово відключили світло: список адрес

У столиці 17 вересня через проведення ремонтних робіт на трансформаторних підстанціях відключили електропостачання по ряду адрес. Десятки будинків залишилися без світла. Про це повідомляє видання "44.ua".

Відомо, що без електроенергії залишаться житлові будинки, громадські заклади, підприємства та столичні офіси. Сам світло будуть відключать в різний час за графіком, з яким можна детально ознайомитися нижче:

Нагадаємо, що в столиці восени різко подорожчають тарифи на комунальні послуги, зокрема — на опалення. Жителям 1-3-кімнатних квартир доведеться платити за тепло на 2-4 тисячі гривень більше. Вже на сьогодні столична влада оголосила про підвищення тарифів на опалення, а це значить, що близько 80% жителів Києва отримають нові платіжки найближчим часом, які будуть більше на 40%.

У містах, де оголосили про підвищення тарифів на тепло доведеться платити більше на 50-55 гривень за один квадратний метр опалювальної площі. Якщо взяти для розрахунку середню площу однокімнатної квартири в 40 квадратних метрів, то платити за опалення доведеться як мінімум 2 тисячі гривень. За двокімнатну квартиру площею понад 60 квадратних метрів доведеться віддати вже 3150 гривень, а за трикімнатну площею 80 квадратних метрів - 4 тисячі гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися