У Києві до кінця року побудують Велику окружну дорогу: подробиці (Фото)

Столична влада продовжує роботи з будівництва нової ділянки Великої кільцевої автомобільної дороги, до кінця року планується закінчити проект і запустити автомобільне сполучення від Мінського проспекту до вулиці Богатирська. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєва, передає прес-служба КМДА.

Відомо, що на ділянці від вулиці Сім'ї Кульженко до вулиці Богатирська закінчуються ремонтні роботи, добудовують надземний перехід і дві транспортні розв'язки на перетині із залізницею і Богатирській.

Густєлєв заявив, що на наступному етапі будуть облаштовані з'їзди від вулиці Сім'ї Кульженко до вулиці Богатирська, а автомобільне сполучення на даній ділянці окружний планують запустити до кінця року, чиновник зазначив, що роботи йдуть за планом.

Нагадаємо, що раніше г ородской голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густєлєва, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнений.

Він зазначив, що говорив про це з Густєлєвим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

18 вересня 2021, 12:21

Капля за каплей! Капля камень точит!

Ігор

18 вересня 2021, 07:21

Окружна!!!! Це з якого боку вона окружна ... Половину дороги пхаєшся через місто і потім впираєшся в тупик і іншу частину дороги їдеш знову через місто.

Педалька

18 вересня 2021, 00:28

Хлопцi. Та все буде добре. Тіки не знаю кого уволіть щоб шулявський відмийник грошей... Ой, шляхопровід добудували по-людськи. А то там зі всіх сторін якась звалка та безлад. Бомжам норм. А ось нормальним людям це все набридло. Чи може себе уволіть, що скажете?

Димон

18 вересня 2021, 00:13

Гы...сьезд на Богатырскую... Ещё одна вечно красная линия на гугл картах. Когда дорога с Хотяновки до Троещины будет???

Педалька

17 вересня 2021, 23:48

Очередной чес ветальки.

Кикос

17 вересня 2021, 17:21

Голосуйте за Кличко и всё будет в "порядке". Причем здесь замы.Рыба гниёт с головы.

Снегурка

17 вересня 2021, 16:12

Постройте мост ниже южного!!!! Пробки задолбали, сукиииии

Михаил

17 вересня 2021, 12:13

Звучит смешно В Киеве нет окружной и ее завершение ещё не скоро. Две развязки простейшие за такие бабки, 6 лет это дофига долго и дорого! А участок теремки- жулянский мост ,это позорище 5 км строить 4 месяца, и не одного подземного перехода

Макс

17 вересня 2021, 11:42

Не уточнили год

ДідОк

17 вересня 2021, 10:17

"Густелева заявил, что на следующем этапе будут обустроены съезды от улицы Семьи Кульженко до улицы Богатырская". = Хлопці, це як ? )

ДідОк

17 вересня 2021, 10:16

Густелева заявил, что на следующем этапе будут обустроены съезды от улицы Семьи Кульженко до улицы Богатырская Хлопці, це як ? )

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися