У Києві кардинально змінили проїзд у транспорті: подробиці

Влада української столиці з 17 вересня запустила процедуру контролю за дотриманням нових правил перевезень в маршрутних автобусах міста. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що водії маршруток тепер зобов'язані бути в спеціальній формі, а в салонах рухомого складу будуть регулярно проводити заміри температури. Інспектори починають перевірки з 17 вересня і будуть перевіряти наявність усіх необхідних документів, форму у водіїв, температуру в салоні, шумове та візуальне забруднення всередині транспорту.

Також перевірці підлягає наявність необхідного інформаційного плаката з потрібною для пасажирів інформацією та даними водія, технічний стан маршрутки і її чистота, а також пристосованість до перевезення осіб з обмеженими можливостями. У КМДА наголосили, що для фіксації порушень інспектори матимуть натільні камери, які прикріплені на одяг.

Нагадаємо, що раніше в столиці оголосили тендер на закупівлю нового виду громадського транспорту — місто придбає 17 нових електробусів разом із зарядними станціями. Рухомий склад закуповують за Кіотським протоколом, смороду замінять дизельні автобуси на маршрутах під номерами 55 і 62. Комунальне підприємство "Київпастранс" має намір купити 17 електроавтобусів із зарядними станціями, серед яких чотири — зі швидкими зарядками потужністю в 160 кіловатів.

Електробуси та зарядні станції обійдуться міському бюджету в майже 320 мільйонів гривень, аукціон відбудеться 22 листопада, а крайній термін доставки електробусів — кінець 2022 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексанр

21 вересня 2021, 22:39

Цирк, да и только. Как ездили, так и ездят - битном набитые, полуразваленые. Не позорились бы со своими новыми правилами, их никто выполнять не будет, как и все осталые законы.

Александр

18 вересня 2021, 20:59

Невозможно сделать то, что невозможно в техническом плане. Законы физики, химии и природы ещё никто не отменял! Тоже самое что пытался сделать Сталин, повернуть реки вспять... Зачем обманывать людей?..

Александр

18 вересня 2021, 20:53

Бред

Люба

18 вересня 2021, 07:40

Одне в теорії ,Зовсім інший транспорт на вулицях Києва.Вже не смішно навіть.

Володимир

17 вересня 2021, 20:12

не можливо зробити за порадою, що до помилок в тексті. їх чимало, тим паче є одна груба помилка. враження, що хохол з російською щелепою текст набирав на обох мовах. набридло бачити бездарність. відписуюсь.

25

17 вересня 2021, 18:37

Смешно же.

Владимир

17 вересня 2021, 11:16

В транспорте половина пассажиров ездит без масок

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися