У Києві біля ТРЦ "Dream Town" зробили платну парковку (Фото)

В Оболонському районі столиці біля станції метрополітену "Мінська" збудував платну парковку у торгово-розважального центру "Dream Town". Про це повідомили на Facebook-сторінці "Життя Оболонського району та Мінського масиву".

Відомо, що парковка стала платною на офіційному рівні, біля "Дрім Тауна" вже поставили відповідні дорожні знаки, які інформують про плату за стоянку. Парковка в цьому місці обійдеться у 25 гривень за годину. Варто зазначити, що біля даного торгового центру часто паркуються жителі навколишніх будинків.

Нагадаємо, що міська влада не планує отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців. Про це повідомив начальник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін. За його словами, Київська міська державна адміністрація в рамках комплексної програми з упорядкування паркування в місті проведе моніторинг прибудинкових територій на предмет належності їх до ОСББ або ЖБК.

Жителі, чия прибудинкова територія не належить ОСББ або ЖБК, будуть про це проінформовані. Їм запропонують протягом певного періоду оформити ділянку біля будинку на баланс ОСББ або ЖБК. Начальник Інспекції з паркування пояснив, що необхідно навести порядок з паркуванням у дворах.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися