Професійне свято. Кличко вручив нагороди столичним рятувальникам

Місто спрямувало 32 млн грн на подальше оновлення техніки рятувальників

Мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко привітав столичних рятувальників із професійним світом та вручив нагороди від міста. Церемонія відбулася біля приміщення Київської міської державної адміністрації, де рятувальники представили киянам кілька зразків сучасної спецтехніки.  Про це повідомили в КМДА

"Мені дуже приємно вітати з професійним святом тих, хто щодня забезпечує спокій у нашому місті та рятує здоров’я і життя киян. Дякую кожному з вас за мужність і відданість такій непростій і небезпечній роботі. Адже наше місто – великий мегаполіс, де щодня трапляється чимало надзвичайних подій. І тоді на допомогу приходить висококласна команда рятувальників. Це понад 3,5 тисячі людей, які професійно виконують свою роботу", – наголосив Кличко.

Він зазначив, щодоби київські рятувальники здійснюють понад 40 виїздів різної складності – техногенні аварії, наслідки злив і снігопадів, гасіння пожеж у будинках чи на території лісів, щоденна допомога людям, які потрапили в складні життєві ситуації.

За його словами, минулого року в столиці створили спеціальний Департамент муніципальної безпеки. За останні кілька років місто оновило спецтехніку. Зокрема, закупили водолазну машину, автовишку для доступу до висотних будівель та конструкцій, дві аварійно-рятувальних автівки, отримали авто для ліквідації пожеж.

Цього ж року місто спрямувало 32 млн грн на подальше оновлення техніки рятувальників – як київського гарнізону ДСНС, так і комунальної "Київської аварійно-рятувальної служби".

Як писали "Коментарі", у Києві на території однієї з пожежних частин столиці намалювали мурал, присвячений рятувальникам. Картину присвятили професійному святу працівників ДСНС — Дню працівників цивільного захисту України.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися