У Києві за літо демонтували майже 1700 незаконних елементів благоустрою

Найбільшою проблемою благоустрою влітку є стихійна торгівля

За літо в Києві демонтували близько 1700 елементів благоустрою, що розміщувалися без дозвільних документів. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою КМДА Тимур Ткаченко.

"Тільки влітку з вулиць столиці прибрали майже 1700 незаконних елементів благоустрою. До прикладу, на проспекті Маяковського, вулицях Глушкова та Героїв Дніпра. Наголошую, демонтаж застосовується виключно за дорученням Департаменту міського благоустрою і тільки тих тимчасових споруд, що розміщені без дозволів. Усі доручення публікуються на сайті. Виявляють та перевіряють законність розміщення нововстановлених об’єктів столичні інспектори благоустрою, яких у Києві близько 120", — повідомив Ткаченко.

Він додав, що найбільшою проблемою благоустрою влітку є стихійна торгівля – намети, парасольки, торговельне обладнання. За три місяці демонтували понад 800 таких локацій.

"Аби тротуари міста були зручними для пересування пішоходів та вільними від незаконної торгівлі, у столиці щодня працює 7 демонтажних бригад комунального підприємства "Київблагоустрій". Найбільше демонтажів улітку провели в таких районах столиці: Деснянському — майже 300, Оболонському та Дніпровському — понад 200 елементів благоустрою. Вдячний тим підприємцям, які діють у правовому полі та йдуть назустріч місту щодо розміщення тимчасових споруд", — прокоментував в. о. директора "Київблагоустрій" Микола Бойко.

Як повідомляли "Коментарі", за літо в Києві КП "Київреклама" демонтувало 7038 конструкцій, що не відповідали Правилам розміщення зовнішньої реклами та вивісок. Це понад 100 конструкцій щодня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

17 вересня 2021, 21:18

Что за бред? Это вы незаконные, беспредельная банда!!! Заказная статья!! Все законно - ты просто так по пробуй поставь что нибудь, открывали ФОП, выдавалось разрешение, место платились налоги сборы в городской бюджет. А по факту уничтожили 1700 предпринимателей плюс минус, да и продукты были свежие и дешевле чем в маркетах тем более многие Украинского производства. А уничтожают эти киоски банда власть что бы шли покупать в торговые центры маркеты... продукты даже обычные сг не украинского производства, а завезенные из-за границы. Потому что имеют очень хорошие откаты и им не выгодна конкуренция. В общем при (плохом) Януковиче такого бес предела не было.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися