Будьте в курсі: яка погода чекає на киян на цьому тижні

На цьому тижні, 20-26 вересня, в столиці України буде по-справжньому осіння погода, з прохолодою і дощами. Такі дані опублікував ресурс weather.com.

Сьогодні, 20 вересня, в Києві буде хмарно, температура повітря в денний час підніметься до 12 градусів, а вночі стовпчик термометра опуститься до 5 градусів. Прогнозуються опади, як вдень, так і вночі.

У вівторок, 21 вересня, в столиці похолодає, а опади продовжаться. Днем буде 8 градусів, а вночі температура опуститься до 4 градусів.

У середу, 22 вересня, киянам не варто очікувати поліпшення погодних умов. Синоптики обіцяють дощі, а температура повітря залишиться в діапазоні 8 градусів, вночі похолодає до 5 градусів.

У четвер, 23 вересня, трошки стане тепліше - вдень повітря прогріється до 10 градусів, але вночі опуститься до 3 градусів. Опади прогнозують лише вдень, а під вечір дощі повинні припинитися.

У п'ятницю, 24 вересня, в Києві потеплішає до 14 градусів вдень і 6 градусів вночі. У п'ятницю, як і в інші дні, будуть дощі.

До слова, майже всі області України на цьому тижні буде заливати дощ. Вітер у більшості регіонів буде холодний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадаємо, що останній місяць літа в Києві відзначився температурним рекордом. Середньомісячна температура повітря була на 0,7 °C вище за кліматичну норму. За даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Срезневського, найспекотнішим днем було 17 серпня, коли стовпчик термометра піднявся до 33,4 °C.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у столиці помітили унікальне погодне явище.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися