На Броварському проспекті частково відремонтували дорогу

Ремонтні роботи на шляхопроводі тривають

У Києві за тиждень відремонтували ділянку траси на Броварському проспекті від Чернігівській площі до вулиці Кіото. Про це повідомили у Шляхово-експлуатаційному управлінні по ремонту та утриманню автомобільних шляхів Дніпровського району столиці, передають "Коментарі".

Середній ремонт дороги на Броварському проспекті виконували з 13 до 20 вересня. На ділянці траси від Чернігівській площі до шляхопроводу на вулиці Кіото відновили вісім тисяч квадратних метрів асфальту. Столичні комунальники також відремонтували тріщини в асфальті на вулиці Курнатовського та працювали над влаштуванням підвищеного пішохідного переходу на розі бульвару Праці та вулиці Краківської. Окрім того, у Дніпровському районі Києва на тротуарах вулиць Вифлеємській та Празькій встановили антипаркувальні стовпчики.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва через проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті. Обмеження руху діятиме до 30 вересня. Дорогу оновлюють на ділянці між Чернігівською площею і станцією метро "Лісова". 

Окрім того, у Києві на дублері проспекти Перемоги через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту. Оновлювати дорожнє покриття проїжджої частини будуть на ділянці від будинку №15 до будинку №29. Під час ремонтних робіт проїзд частково обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, що у Києві між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" відремонтують дорогу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися