Перший в Україні: у столиці відкрився кінотеатр Kinopark

Днями в Києві у торгово-розважальному центрі Skymall відкрився перший в Україні кінотеатр казахстанської мережі Kinopark 11.

Відомо, що у новому кінотеатрі функціонує 11 залів, два з яких Premium-формату. У них встановлені комфортабельні крісла іспанського виробництва, а також сучасне звукове та цифрове обладнання. На тлі пандемії вирішили обладнати приміщення лампи для знезараження повітря. Після кожного кіносеансу крісла обробляють спиртовим розчином.

Kinopark-Kinoplexx Theatres вважається найбільшою кинотеатральною компанією в Центральній Азії. Мережа налічує 24 кінотеатру в 11 містах Казахстану. Поки що для кіносеансів відкрилися не всі зали. Купити квитки можна тільки в касах кінотеатру, онлайн-продаж планують запустити пізніше.

У кінотеатрі також буде розташована кав'ярня, бар з авторськими бургерами, хот-догами й піцою та дитячі зони. Повноцінно локація запрацює до кінця цього року.

Розклад сеансів можна подивитися на сайті кінотеатру або ж в мобільному додатку. Також там скоро можна буде замовляти їжу і напої в онлайн-режимі.

Нагадаємо, що міський голова столиці Віталій Кличко розповів про те, коли варто очікувати відкриття кінотеатру "Київ" в центрі міста на вулиці Велика Васильківська. За його словами, кінотеатр "Київ", який припинив свою роботу ще в травні 2019 року, не працюватиме ще рік.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що жителям Позняком зробити щеплення від COVID-19 стане ще простіше, адже в торгово-розважальному центрі River Mall відкрився пункт масової вакцинації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися