Ще в одному київському ТРЦ відкрився центр вакцинації

Жителям Позняком зробити щеплення від COVID-19 стане ще простіше, адже в торгово-розважальному центрі River Mall відкрився пункт масової вакцинації. Про це повідомила прес-служба Дарницької райдержадміністрації (РДА).

Відомо, що центр відкрився за адресою: Дніпровська набережна, 12 і буде функціонувати щодня з 12 до 18. Кожен бажаючий в ньому може зробити щеплення від коронавірусної інфекції, при собі лише потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Записатися на вакцинацію можна за допомогою електронної системи Helsi.me.

Повідомляється, що в центрі можна зробити щеплення такими вакцинами, як AstraZeneca, Coronavac і Pfizer.

До слова, центри масової вакцинації працюють також в столичних ТРЦ Blockbuster Mall (проспект Степана Бандери, 36) і ТРЦ Retroville (проспект Правди, 47).

Жителям столиці нагадують, що вакцинація - єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. А. А. Богомольця Сергій Дубров розповів, що рівень зростання кількості нових випадків коронавірусної хвороби в Україні на відміну від більшості країн світу досить поступовим темпом, однак штам "Дельта" є найбільш небезпечним серед інших видів коронавірусу.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що столичні педагоги за минулий тиждень активно робили щеплення від коронавірусу по всьому Києву. Лідерами по вакцинації від COVID-19 серед педагогів стали Голосіївський, Дніпровський і Святошинський райони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися