У Києві щеплення від коронавірусу зробили понад 80% освітян

У мерії розповіли про райони-лідери з вакцинації

У всіх школах Києва показники вакцинації вчителів перевищили 80%. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський, передають "Коментарі".

Столичні освітяни за тиждень активно робили щеплення від коронавірусу в усіх районах Києва, зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський. Він повідомив, що лідерами вакцинації від COVID-19 серед педагогів стали Голосіївський, Дніпровський і Святошинський райони Києва. У столичних школах в цих районах щеплення від коронавірусу зробили понад 85% вчителів.

У мерії Києва сподіваються, що у пік захворюваності на коронавірусу зможуть не закривати школи та у разі погіршення епідеміологічної ситуації продовжити очний освітній процес.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, у Києві поки що немає тенденції зростання рівня захворюваності на коронавірус. Коронавірусом у Києві зараз хворіють менше ніж 0,1% педагогічних працівників. Серед учнів рівень захворюваності на COVID-19 складає 0,004%.

Тим часом у Київській області з 20 вересня через низький рівень вакцинації від коронавірусу можуть закрити освітні заклади

В Україні з 20 вересня продовжили термін дії COVID-сертифікатів. Тепер "жовтий" сертифікат вакцинації від коронавірусу діятиме 120 днів, "зелений" буде актуальним 365 днів.

Нагадаємо, Київ продовжує нарощувати темпи вакцинації від COVID-19, щоб уникнути локдауну. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почнуть штрафувати порушників карантинних обмежень.

Читайте також: Привілеї вакцинації під час локдауну: що треба знати киянам



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися