У КМДА розповіли про платну парковку в спальних районах: подробиці

У столичній паркувальної службі "Київтранспарксервіс" розповіли про новий режим платних парковок на житлових масивах міста, зокрема, на Позняках, де недавно облаштували знаки платної стоянки. Про це повідомляється на сторінці підприємства в Facebook.

Відомо, що платні паркувальні майданчики знаходяться не у дворах, а вздовж доріг і були облаштовані знаками ще до зміни тарифів. В даний момент місто не має планів на платну парковку в дворах будинків.

Відповідну розмітку і знаки облаштували на майданчиках на вулицях Урлівська, Анни Ахматової, Олени Пчілки, Срібнокільська, Драгоманова та проспекті Петра Григоренка. У місцях, де немає відповідних знаків або розмітки, водій не зобов'язаний платити за парковку.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці біля станції метрополітену "Мінська" збудував платну парковку у торгово-розважального центру "Dream Town". Про це повідомили на Facebook-сторінці "Життя Оболонського району та Мінського масиву".

Парковка стала платною на офіційному рівні, біля "Дрім Тауна" вже поставили відповідні дорожні знаки, які інформують про плату за стоянку. Парковка в цьому місці обійдеться в 25 гривень за годину. Варто відзначити, що біля даного торгового центру часто паркуються жителі навколишніх будинків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися