Синоптик розповіла, коли закінчиться похолодання в Києві

Відомий український синоптик Наталія Діденко опублікувала прогноз погоди в столиці на найближчий час і розповів, коли варто очікувати підвищення температури після різкого похолодання. Про це вона повідомила на своєму Telegram-каналі.

За її словами, 22 вересня в столиці очікується дощова, хмарна і прохолодна погода. Саме в цей день в місто приходить астрономічна осінь і фіксується догляд літа на південь. Прогноз говорить, що в Києві буде невеликий дощ, а температура повітря вночі складе 4-6 градусів, а вдень 7-9 градусів.

Щодо поліпшень погоди Діденко заявила, що потепління варто чекати ближче до вихідних, а наступний тиждень ще порадує киян сонцем і більш високою температурою повітря.

Нагадаємо, що в столиці несподівано змінилися тарифи на комунальні послуги - мова йде про зниження цін на опалення і гарячу воду для побутових споживачів від "Київтеплоенерго. Про це повідомляє видання" Бізнес Цензор ".

Відомо, що Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг збільшила тарифи на виробництво тепла для "Київтеплоенерго" і ряду інших компаній.

Відзначається, що тарифи на тепло і гарячу воду для побутових споживачів-клієнтів "Київтеплоенерго" знизилися на 4 відсотки - тепер необхідно платити 900,67 гривень за Гкал. Тарифне підвищення лягає на непобутових споживачів, а саме - промисловість, бюджетні та релігійні організації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Димон

22 вересня 2021, 18:41

Вангую, похолодание закончится гдето в апреле :)

Татьяна

22 вересня 2021, 18:20

Пролетарий. Вчера по 1 1 было разъяснение и уже сделан перерасчёт. Увеличение было незаконно.

Мухтар

22 вересня 2021, 14:47

Пока народ не возьмёт за яйца эту беспредельно некчемную преступную власть ни о каком улучшении жизни не может быть и речи

Мухтар

22 вересня 2021, 14:45

Естественные процессы из года в год, чему вы удивляетесь как дикари?, все одно и тоже лето сменяет осень, а осень зима, и так далее

пролетарий

22 вересня 2021, 10:15

врут сволочи и не краснеют, а с июля начислили киевлянам не существующие долги - ето такое понижение ...?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися