У Києві закрили аварійний перехід на вулиці Героїв Севастополя (Фото)

У Солом'янському районі української столиці закрили три входи в підземний перехід на перетині вулиці Героїв Севастополя і вулиці Вацлава Гавела, які знаходяться в аварійному стані. Про це повідомили на Facebook-сторінці КП ШЕУ Солом'янського району комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що підземний пішохідний перехід був переданий на баланс "Київавтодору" у 2020 році, комунальники виявили три аварійних входу з дев'яти при обстеженні споруди і для уникнення травм пішоходів закрили їх.

На сьогоднішній день фахівці проводять роботи по інструментальному обстеженню інженерної споруди для визначення категорії аварійного стану. Також комунальники заявили, що на даному перехресті також буде облаштовано наземний пішохідний перехід.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який з'єднує лівий і правий берег міста після проведення планового ремонту повністю відновили рух транспорту в бік центру.

В кінці серпня переправа була закрита на ремонт, який повинен був тривати до 1 жовтня, проте дорожникам вдалося завершити роботи на 10 днів раніше і міст повністю відкрили для проїзду вже 20 вересня.

У комунальній корпорації "Київавтодор" заявили, що вони дочекалися оптимальних погодних умов і завершили перший етап складання асфальту на проїжджій частині. Зараз також тривають роботи на деформаційних швах, однак вони ніяк не впливають на рух.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися