У Києві продовжили перекриття проспекту Бажана: причина

У Дарницькому районі української столиці продовжили часткове перекриття руху на проспекті Миколи Бажана, де проводяться ремонтні роботи дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що через несприятливі погодні умови, на проспекті Бажана буде частково перекрито рух до 29 вересня, раніше обмеження руху планувалося до 26 вересня.

Дорожники проводять роботи по середньому ремонту проспекту, покриття оновлюють на ділянках між станціями метрополітену "Осокорки" і "Позняки", а також від станції підземки "Харківська" до Харківської площі.

Нагадаємо, що раніше в Дніпровському районі Києва через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті частково обмежили рух транспорту на Броварському проспекті.

Обмеження руху діятиме до 30 вересня, комунальники почали роботи по середньому ремонту магістралі. Дорогу будуть оновлювати на ділянці між Чернігівською площею і станцією метрополітену "Лісова". Роботи проведуть в напрямку виїзду з міста.

На ділянці вже зняли старе дорожнє покриття, під час проведення робіт рух частково обмежили, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися