Просто поїхали далі: в Києві патрульна машина знесла дерево (Фото)

У Солом'янському районі української столиці на однойменній вулиці автомобіль патрульної поліції Києва зніс дерево, яке стояло біля дороги і просто поїхав з місця подій. Про це повідомили на сторінці громадської організації "Києве, мій" в Facebook.

Відомо, що на вулиці Солом'янська, 31, патрульна машина знесла дерево і поїхала з місця події. Перед цим в соцмережах почали поширювати інформацію про те, що дерево зрубали для того, щоб відкрити огляд на рекламний банер, однак виявилося, що рослина зламала поліція.

Нагадаємо, що в Солом'янському районі закрили три входи в підземний перехід на перетині вулиці Героїв Севастополя і вулиці Вацлава Гавела, які знаходяться в аварійному стані. Про це повідомили на Facebook-сторінці КП ШЕУ Солом'янського району комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що підземний пішохідний перехід був переданий на баланс "Київавтодору" у 2020 році, комунальники виявили три аварійних входу з дев'яти при обстеженні споруди і для уникнення травм пішоходів закрили їх.

На сьогоднішній день фахівці проводять роботи по інструментальному обстеженню інженерної споруди для визначення категорії аварійного стану. Також комунальники заявили, що на даному перехресті також буде облаштовано наземний пішохідний перехід.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися