Розміром з аеропорт: під Києвом побудують цвинтар на мільйон могил і крематорій (Фото)

У Бориспільському районі Київської області планують побудувати крематорій і гігантському цвинтарі більш ніж на мільйон поховань. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Горського сільської ради Олександр Карасевич.

За його словами, між селами Петропавловське і Мартусівка побудують величезний цвинтар площею 250 гектар з крематорієм. Заплановане кладовищі за розміром буде трохи менше аеропорту "Бориспіль" разом зі злітними смугами. Також кладовищі по площі буде більше села Мартусівка.

6n9u38jYxfN5D5xImZPiDG_m4.jpg

Нагадаємо, що в місті Тетіїв, що в Київській області, планують побудувати нове кладовище. Площа ділянки становить 3,2 га, адже на двох наявних кладовищах вже не вистачає місць для поховань.

Місцеве комунальне підприємство "Благоустрій" замовило облаштування під'їздів до майбутнього кладовища і стоянку.

З електронної системи державних закупівель ProZorro стало відомо, що 31 серпня 2021 КП "Благоустрій" уклало з ТОВ "Тетіївський Шляхбуд" договір на будівництво кладовища в місті Тетіїв Білоцерківського району Київської області. Ціна договору - 875 180 гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЗЕЛЕНСКИЙ

25 вересня 2021, 08:35

ше не вмерла ЮКРАИНА

Оксана

24 вересня 2021, 09:08

Доброго дня. Дуже обурена вашою публікацією. Тому що ви взяли одну фразу, та видали лживо, як факт. На сьогодняшній день, на цей проект немає дозвільної документаціі, та сільська рада ОТГ звернулася зі зверненняв до Києва, щоб запобігти цьому. Земля на цьому участку подилена на частки та належить приватнім та юридичним особам. Цьольове призначення не змінено, дозволів на будівництво немає.Також піднялася вся громада, та робиться все можливе для того, щоб перевірити всі чуткі та наміри. Якщо ві не виправити свою публікацію, я та громада буде писати, про те що ви продвигаєте корупційний проект. Вібачте, ві створюетєте інформаційне пространство.

ноунейм

23 вересня 2021, 13:34

Прямо у взлетной полосы, браво Что бы летающим было крипово наблдать это.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися