Дощі і ураганний вітер: синоптики попередили про сильний шторм в Києві

Відомий український синоптик Наталія Діденко попередила про погіршення погоди в Києві вже в п'ятницю, 24 вересня. На киян чекає дощова погода з сильним ураганним вітром. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

За словами Діденка, вже на цих вихідних в столиці очікується потепління, а на наступному тижні варто чекати сонячної погоди і підвищення температури повітря. Однак 24 вересня в Києві очікується дощ з ураганними поривами вітру. Синоптик порекомендувала людям не будувати планів без серйозної необхідності.

Нагадаємо, що в столиці несподівано змінилися тарифи на комунальні послуги - мова йде про зниження цін на опалення і гарячу воду для побутових споживачів від "Київтеплоенерго. Про це повідомляє видання" Бізнес Цензор ".

Відомо, що Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг збільшила тарифи на виробництво тепла для "Київтеплоенерго" і ряду інших компаній.

Відзначається, що тарифи на тепло і гарячу воду для побутових споживачів-клієнтів "Київтеплоенерго" знизилися на 4 відсотки - тепер необхідно платити 900,67 гривень за Гкал. Тарифне підвищення лягає на непобутових споживачів, а саме - промисловість, бюджетні та релігійні організації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися