У Києві зрубали пам'ятні хрести біля Бабиного Яру (Фото)

У Шевченківському районі української столиці на вулиці Олени Теліги невідомі зрубали пам'ятні хрести, які були встановлені на честь розстріляних у Бабиному Яру. Про це повідомляє видання "Новий час".

Відомо, що на скандальному ділянці забудови за адресою - вулиця Олени Теліги, 25, зрізали пам'ятні хрести, які були встановлені представникам православної церкви ще на початку 2000-х років, там регулярно проводили поминальні служби. Ще тиждень тому хрести були на місці. Нещодавно їх зрізали, забудовник поки не дав відповіді.

Нагадаємо, що на бульварі Перова, 18 у Дніпровському районі нещодавно спиляли вночі кілька молодих кленів, які росли перед рекламними білбордами. Районні комунальники вважають, що дерева були знищені через те, що загороджували картинку.

У комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень відзначили, що швидше за все, молоді клени спиляли для кращого огляду реклами, тому вони докладуть максимум зусиль, щоб компенсувати зазнану втрату і покарати винуватця, зокрема заборонити йому розміщення рекламних засобів.

Відомо, що володіє білбордами компанія "Алега" і згідно з відкритими даними, її заснували підприємці Олександр та Олексій Гордуза. В Управлінні з питань реклами відзначили, що конструкція встановлена законно і має необхідні документи.

До слова, подібні інциденти в столиці вже бували. На вулиці Січових Стрільців, наприклад, хтось зрізав дерево магнолії, яке закривало білборд з рекламою житлового комплексу Creator City і компанією LG.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

23 вересня 2021, 15:14

ПРАВИЛЬНО И СДЕЛАЛИ!!! Нужно и остальные по сносить!!! Одни памятники по сносили другие по наставляли в несколько раз больше и это не только в Киеве по всей Украине. Могильник прям какой-то, то небесная сотня то ещё, венки трауры... Посмотришь новости о авариях, перестрелках, а лживых политиках, бандитском повышении тарифов и цен после этого выйдешь на улицу, а там памятник в траурных лентах одних пройдешь немного, а там небесной сотни траурный щит с фото и т.д. и жить уже (совсем не хочется), зогоняте людей в кабалу и добиваете психологически. В Швечарии такого и близко нет!!! ПАМЯТНИКИ ДОЛЖНЫ БЫТЬ НА КЛАДБИЩЕ И НИГДЕ БОЛЬШЕ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися