Під Києвом заради забудови планують вирубати 18 га лісу (Карта)

В Обухові Київської області можуть вирубати понад 18 гектар лісових насаджень заради чергової забудови - такий висновок можна зробити з плану зонування міста, який можуть прийняти місцеві депутати. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Обухівської міської ради Богдан Яцун.

За його словами, новий план зонування міста загрожує знищенням зелених насаджень, забудові автостоянок і навіть руйнуванням будинків. Він зазначив, що в разі прийняття плану міськрадою, близько 18 гектар лісу на території міста потраплять під вирубку.

o4jzdaGXXuwRXvf53AJ2tuvfl.jpg

Нагадаємо, що на бульварі Перова, 18 у Дніпровському районі недавно спиляли вночі кілька молодих кленів, які росли перед рекламними білбордами. Районні комунальники вважають, що дерева були знищені через те, що загороджували картинку.

У комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень відзначили, що швидше за все, молоді клени спиляли для кращого огляду реклами, тому вони докладуть максимум зусиль, щоб компенсувати зазнану втрату і покарати винуватця, зокрема заборонити йому розміщення рекламних засобів.

Відомо, що володіє білбордами компанія "Алега" і згідно з відкритими даними, її заснували підприємці Олександр та Олексій Гордуза. В Управлінні з питань реклами відзначили, що конструкція встановлена законно і має необхідні документи.

До слова, подібні інциденти в столиці вже бували. На вулиці Січових Стрільців, наприклад, хтось зрізав дерево магнолії, яке закривало білборд з рекламою житлового комплексу Creator City і компанією LG.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Серый

23 вересня 2021, 22:15

Строительные вурдалаки , с их ненасытными утробами, скоро превратят Киевскую область в обиталище бетонных коробок джунглей. И некому остановить этот беспредел. Все органы в доле. Кто остановит этих пауков!?

Правдоруб

23 вересня 2021, 12:19

Их самих нужно вырубить!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися