Які столичні виші перейшли на дистанційне навчання

Кілька столичних вузів вирішили перейти на дистанційне навчання. Таке рішення було прийнято у зв'язку з переходом Києва та інших міст України в "жовту" зону епіднебезпеки поширення коронавірусу. Відповідні розпорядження з'явилися на офіційних сайтах навчальних закладів.

Відомо, що на онлайн-формат навчання перевели студентів Київського національного університету ім. Т. Шевченка, Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та Київського національного лінгвістичного університету.

У пресслужбі КНУ Шевченка повідомили, що дистанційне навчання для студентів денної та заочної форми триватиме до 13 жовтня. А керівники структурних підрозділів вищого навчального закладу повинні скласти реєстр наявності у співробітників "жовтого" (1 щеплення або негативний ПЛР-тест) і "зеленого" (повна вакцинація) сертифікатів.

Студенти економічного університету ім. Гетьмана, як повідомляє видання "Суспільне", навчатимуться в онлайн-форматі, поки в навчальному закладі не будуть вакциновані від коронавірусу 80% працівників.

У КНЛУ зазначили, що студенти переходять на "дистанційку" з 23 вересня. Навчальні заняття будуть проводитися у реальному часі в онлайн-форматі відповідно до затверджених розкладів занять. Освітній процес на всіх факультетах здійснюється в першу зміну.

Нагадаємо, Київ і всі регіони України переходять в "жовту" зону епіднебезпеки через зростання рівня захворюваності на коронавірус.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що столична влада пообіцяла забезпечити посилений контроль за дотриманням обмежувальних заходів у місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися