«Бориспіль» увійшов до рейтингу найефективніших аеропортів Європи

Пасажиропотік відновлюється

Аеропорт "Бориспіль" увійшов до рейтингу найефективніших аеропортів Європи за версією Міжнародної ради аеропортів (Airports Council International Europe, вона ж ACI Europe). Про це повідомили в прес-службі аеропорту.

У рейтингу аеропортів з пасажиропотоком від 10 до 25 мільйонів пасажирів "Бориспіль" посів четверте місце. Перед ним розмістились  аеропорти "Пулково" (Санкт-Петербург, Росія), "Ізмір" та аеропорт Есенбога (обидва — Туреччина).

 "Пасажиропотік відновлюється,  і ми щодня бачимо позитивну динаміку трафіку.  Команда аеропорту активно працює над залученням нових авіакомпаній та покращенням сервісів аеропорту. Так, цього місяця розпочала польоти до нас авіакомпанія Eurowings та 26 вересня після довготривалої перерви відновить польоти Uzbekistan Airways.  Тому чергове потрапляння до авторитетних рейтингів — закономірне", – зазначив генеральний директор аеропорту Олексій Дубревський.

Як писали "Коментарі", Чернігів посів четверте місце у рейтингу найкращих міст України за результатами щорічного Українського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися