Погода в Києві і області: чи очікувати дощі

Синоптики розповіли, чи чекати дощ в прийдешні вихідні

Робочий тиждень в Києві та області видалася холодною і часом дощової. В Укргідрометцентрі розповіли, якою буде погода на вихідних, 25 і 26 вересня.

За даними метеорологів, в суботу, 25 вересня, в столиці протягом дня очікується дощова погода. Температура повітря вдень складе від 13 до 15 градусів тепла. До ночі стовпчик термометра покаже від 8 до 10 градусів.

picture

Також в суботу практично всю Київську область заллють дощі. Лише в Миронівці та Білій Церкві день пройде без опадів. У Тетереві, Яготині, Баришівці та Фастові температура повітря вдень очікується від 13 до 15 градусів. До ночі - до 9 градусів вище 0. У Борисполі, Білій Церкві та Миронівці стовпчик термометра покаже до 16 днем, а вночі - від 8 до 10 градусів тепла.

picture

У неділю, 26 вересня, синоптики обіцяють більш сприятливу погоду. Опади у вигляді дощу в цей вихідний годі чекати. Крім того, згідно з прогнозом, цей день стане тепліше, ніж попередній.

picture

У столиці температура повітря вдень складе від 15 до 17 градусів. До ночі - від 11 до 13. У всіх містах області в цей день також очікується від 15 до 17 градусів, а вночі стовпчик термометра покаже до 13 градусів вище 0.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що якісь столичні ВНЗ перейшли на дистанційне навчання. Відповідні розпорядження з'явилися на офіційних сайтах навчальних закладів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в школах Києва відкриють пункти вакцинації від COVID-19. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися