Киян запрошують на музичний фестиваль: вхід безкоштовний

У програмі - не тільки музика, а й все, що пов'язано з єврейською культурою в Україні

Жителів столиці запрошують на фестиваль сучасної клезмерської музики та єврейської культури - Kyiv Klezmer Festival 2021, який відбудеться вже цієї неділі. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Даний фестиваль проводиться в Києві щорічно починаючи з 2018 року. За словами заступник голови КМДА Валентина Мондрієвського, в програмі заходу буде не тільки жива музика, а ще й все, що пов'язано з єврейською культурою в Україні. До цього числа входять різні майстер-класи та художні виставки.

Головною місією проведення такого роду фестивалю називають популяризацію клезмерської музики, яка своєю чергою є частиною української культурної спадщини.

Повідомляється, що у фестивалі братимуть участь Муніципальна академічна чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького, Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України, Національний академічний духовий оркестр України та Геннадій Фомін.

Захід відбудеться в неділю, 26 вересня. Місце проведення — Контрактова площа. Початок фестивалю заплановано на 16:00. Вхід вільний абсолютно для всіх охочих.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в театрі на Подолі покажуть мюзикл для людей із порушенням зору. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло читачам про те, куди найчастіше їдуть відпочивати кияни. Опитування показало, який відпочинок обирає для себе більшість жителів столиці. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися