На ремонт однієї з вулиць Києва витратять 77 млн гривень: що там буде

У Шевченківському районі столиці в наступному році планують відремонтувати вулицю Татарську. Вартість робіт становить понад 77 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання "Інформатор".

Відомо, що за ці гроші підрядник повинен буде розібрати стару дорогу, укласти асфальт, поставити бордюри й замінити тротуарну плитку на пішохідних доріжках. Також необхідно буде відремонтувати дощову каналізацію: прокласти поліетиленові труби, замінити дощоприймачі, водовідвідні лотки, чавунні решітки та люки.

По завершенні дорожніх робіт на нове покриття нанесуть розмітку за допомогою холодного пластику, встановлять 83 дорожніх знаки та виконають монтаж однієї автобусної зупинки. Для освітлення вулиці в темний час доби потрібно буде встановити 76 опор освітлення зі світлодіодними світильниками.

В комплекс робіт ще входить і благоустрій території. На вулиці покладуть тактильну плитку для людей з поганим зором, встановлять огорожі, посіють газони, поставлять кілька лавок і чавунних урн. А щоб автомобілі не заїжджали на тротуари, уздовж вулиці встановлять спеціальні стовпчики.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва капітально ремонтують сквер, розташований на вулиці Наумова. У ньому створили окрему зону відпочинку для любителів пограти в шахи. Для цього облаштували спеціальні шахові столи.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що на столичному Південному мосту, який з'єднує лівий і правий берег міста після проведення планового ремонту повністю відновили рух транспорту в бік центру. Вкінці серпня переправа була закрита на ремонт, який повинен був тривати до 1 жовтня, проте дорожникам вдалося завершити роботи на 10 днів раніше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

26 вересня 2021, 20:23

Лучше бы пидары пенсию и зарплату подняли. Кому на хер нужно эти ремонты

Сєргій

26 вересня 2021, 19:08

Це копійки для такої величезної вулиці. Там сума в кінці буде 100-120 лямів

Андрей

26 вересня 2021, 17:48

Справа не в тім, хто переможе! Бабло, якого можна брати ,скільки зможеш!

Андрей

26 вересня 2021, 17:47

Та невже! Татарська дійсно у страшному стані!

Валерій

26 вересня 2021, 16:40

Вже на наступних виборах мера Київа переможе О.Усик, новий чемпіон Світу з боксу, і тоді, найочевидніше, грошове марнотратство нинішніх "керівників" міста припиниться.

андрей

26 вересня 2021, 16:28

Ну что за рукожоп сайт делал, на телефоне назад не работает

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися