Активісти проведуть «Марш за Київ»: що вимагатимуть

У наступну суботу, 2 жовтня, в столиці України проведуть "Марш за Київ". Що вимагатимуть організатори?

У соціальній мережі Facebook сказано, що захід розпочнеться о 14.00 на площі Конституції, біля Верховної Ради України. Потім учасники підуть до Офісу президента і фінальної точної стане КМДА. На "Марш" не можна приносити прапори, вимагати відставок і згадувати прізвища політиків.

Організатори будуть вимагати:

- головними є інтереси суспільства, а не інвесторів, які заробляють на перетворенні Києва у бетонне гетто;

- столітні дерева не вирубують, а історичні будинки не зносять;

- кожен може безпечно, гідно і безперешкодно пересуватися.

"Марш за Київ" - це понад 40 міських неполітичних ініціатив. Їх усіх хвилює майбутнє міста, який страждає від тоталітаризму забудовників і бездіяльності влади", - додають організатори.

До слова, зареєструватися на марш можна через телеграм-канал. Реєстрація бажана, але не обов'язкова. Організатори зазначають, що кожен охочий може просто прийти на марш в певний час і місце і разом з однодумцями відправитися за Київ!

Нагадаємо, що сьогодні, 26 вересня, в столиці України пройшов Кліматичний марш. Серед головних вимог учасників маршу — збільшення фінансування в державному бюджеті на заходи, що стосуються скорочення викидів парникових газів і адаптацій до зміни кліматичних умов.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що 26 вересня у столиці відбувся перший ветеранський етнофестиваль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


украинец

27 вересня 2021, 21:09

Да пусть этот киев горит в аду, в месте с любителями майдана и рагулями, понаехавшими из бендерштата. Вообще покуй, что с ним есть и будет. Это уже не город герой и мать городов русских. Это просто штаб квартира пиндосских холуев и имбецилов. СУХВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися