У київській опереті вандали пошкодили нові крісла (ФОТО)

Не минуло й пів року, як у будівлі столичної оперети провели реконструкцію. Однак під час показу нового мюзиклу "Доріан Грей" вандали пошкодили новенькі крісла і тепер театр шукає винних. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів художній керівник столичного театру оперети, народний артист України Богдан Струтинський.

"Що у голові, в душі так званої "людини" відбувається, щоб таке зробити, щоб так знищувати красу? Ось що відрізняє нашого глядача від європейського. Ми обов'язково дізнаємося, хто це зробив і з якою метою, і змусимо відповісти", - написав артист, опублікувавши кілька фотографій із пошкодженими кріслами.

Керівник зазначив, що зараз перевіряються записи з відеокамер, щоб встановити вандалів і з'ясувати, з якою метою вони пошкодили майно.

До слова, Київський національний академічний театр оперети під час пандемії провів реконструкцію головного залу, в ході якої замінили аварійні конструкції лож і балконів, зробили нову систему вентиляції, нове освітлення для фронтального світла сцени, виконали протипожежні роботи, зал прикрасили ліпниною і розписом.

Майстри-реставратори перетворили простір старовинного театру на вулиці Великій Васильківській на справжній європейський палац мистецтв.

Нагадаємо, що в столиці на Пейзажній алеї, розташованій в історичній частині міста, недалеко від Андріївського узвозу, вандали пошкодили бронзову скульптуру "Маленького принца".

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у столичному парку підлітки розбили нову сцену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

27 вересня 2021, 07:58

Не вандалы,дибилы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися