Київ «скували» пробки: де не проїхати вранці 27 вересня

Понеділок, 27 вересня, розпочався в столиці України з пробок. Рух автомобільного транспорту ускладнений і на Правому, і на Лівому березі. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

Отже, водіїв попереджають про "тягучку" на проспекті Перемоги й Повітрофлотському, а також на Голосіївському проспекті, Леся Курбаса та Степана Бандери. Складно проїхати й на кількох вулицях, а саме: Набережно-Хрещатицькій, Гарматній, В. Гетьмана, Дегтярівській, Богатирській.

На Лівому березі столиці ситуація не сильно відрізняється, там рух автомобільного транспорту ускладнений на проспектах Бажана, Юрія Гагаріна, Броварському, Соборності, Романа Шухевича та на вулицях Оноре де Бальзака, Миропольській, Андрія Малишка, Раїси Окіпної, Братиславській.

Також пробки утворилися на Південному і Дарницькому мосту, а ось на мосту Метро і Патона рух вільний.

Нагадаємо, що в Деснянському районі української столиці змінять один з маршрутів громадського транспорту - йдеться про автобус під номером 21. Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації вже видав розпорядження про відповідні зміни з 1 жовтня.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що до грудня 2021 року в столиці України через ремонтні роботи обмежать рух автомобільного транспорту на Гостомельському шосе. У комунальній корпорації "Київавтодор" відзначили, що на перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міський почнуть середній ремонт дороги. Столичні комунальники просять водіїв з розумінням поставитися до тимчасових труднощів, пов'язаних з пересуванням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися