До 44 гривень: у Києві різко подорожчав проїзд в маршрутках (Фото)

У столиці різко подорожчав проїзд в маршрутці, яка курсує між Борисполем і станцією метрополітену "Лівобережна" в Дніпровському районі міста. Про це повідомили пасажири маршрутки в Facebook-групі "Мій Бориспіль".

Відомо, що з 1 жовтня варто очікувати подорожчання вартості разового проїзду в маршрутному автобусі №316 сполученням Бориспіль - станція метро "Лівобережна". Заплатити за поїздку треба буде 44 гривні, раніше вартість проїзду в автобусі становила 38 гривень.

aXAj2ItHUykFrmZ7-fgLH2Z-h.jpeg

Нагадаємо, що приватні перевізники вирішили підвищити тарифи на разовий проїзд в приміських маршрутних автобусах - в середньому ціни на проїзд зросли на 20%. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації "Автоперевізники Київщини" Олексій Павленко в коментарі виданню "Обозреватель".

За його словами, рішення про подорожчання проїзду було прийнято ще влітку, у вересні на деяких маршрутах підняли тариф на 3 гривні, проїзд з Крюківщини до Києва виріс з 15 до 18 гривень. Павленко заявив, що це не монопольна змова, а нові тарифи, продиктовані ринком.

Також причиною перегляду тарифів він назвав локдаун, який очікується під кінець року, адже перевізниками необхідно переглянути тариф, щоб змінити гуму на машинах, підготувати їх і закупити паливо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Шлема

28 вересня 2021, 15:51

Меня , как перевозчика(владельца маршрутки) устроила бы цена билета на проезд 30 грн!

Виталий

28 вересня 2021, 15:40

Все как всегда! А власть не при чем!!! За это майданили?!

Марина

28 вересня 2021, 13:07

Сколько можно делать сенсации из ничего?! В заголовке написано " в маршрутках". В статье (если это можно назвать статьей) написано только про один маршрут. И то, не подорожал, а будет подорожание с 1 октября. И это пригородный автобус. Сплошное вранье и перекручивание информации. Журналисты опускаются ниже плинтуса. Читать противно!

Константин

28 вересня 2021, 12:59

Коля, уже везде 10 гривен давно, проснись

Коля

28 вересня 2021, 12:07

Это не в Киеве подорожало. Дебилы. В Киеве как стоил проезд 8 гривен, так и сейчас цена та же.

Артем

28 вересня 2021, 10:00

Похоже в скором времени буду вставать в 3/4 ночи и чесать пешком в быстром темпе.

Василий

28 вересня 2021, 08:57

Как вам конец "епохы бидности"?

Елена

28 вересня 2021, 06:16

Меня как пассажира обновления их расходников и кондиционеров не должно волновать.. Выйграли тендер.... значит точно рассчитывали без учёта подражания его выйграть... Мне почему то зарплату не поднимают когда увеличиваются тарифы или дорожают продукты

Александр

28 вересня 2021, 01:39

Ну так помимо поднятия цен на топливо и обслуживание (запчасти,расходники) им нужно обновлять подвижной состав. Все ж хотят ехать с кондиционером и т.п. , вот и вынуждены они поднять цены на проезд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися