У Києві припинив роботу популярний автобус на Троєщину: причини

У столиці через напад і акту вандалізму припинили роботу автобуси маршруту 150, які курсують між Троєщиною і Севастопольською площею. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, 23 вересня, невідомі молодчики побили скло у двох автобусах Volvo зазначеного маршруту, які виконували перевезення пасажирів. На зупинці "Кирилівська церква" з автобуса вийшов молодий хлопець, який дістав молоток і почав бити лобове скло автобуса. В іншому автобусі на тому ж маршруті інший хлопець запустив камінь в лобове скло. Всі автобуси маршруту №150 припинили перевезення пасажирів.

Нагадаємо, що столичні приватні перевізники вирішили підвищити тарифи на разовий проїзд у приміських маршрутних автобусах - в середньому ціни на проїзд зросли на 20%. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації "Автоперевізники Київщини" Олексій Павленко у коментарі виданню "Обозреватель".

За його словами, рішення про подорожчання проїзду було прийнято ще влітку, у вересні на деяких маршрутах підняли тариф на 3 гривні, проїзд з Крюківщини до Києва виріс з 15 до 18 гривень. Павленко заявив, що це не монопольна змова, а нові тарифи, продиктовані ринком.

Також причиною перегляду тарифів він назвав локдаун, який очікується під кінець року, адже перевізниками необхідно переглянути тариф, щоб змінити гуму на машинах, підготувати їх і закупити паливо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/usov_ua/137


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Нео

27 вересня 2021, 21:49

Молодчиков нужно найти, сбить ущерб, ну и считаю нужно в Украине сделать что то на подобии Сибири при совке. И туда таких молодчиков и подобных отправлять навсегда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися