У Дніпровському районі з’являться лавандові поля

Лаванда в цьому районі вже стала звичною рослиною

В Дніпровському у районі Києва висадили 1300 кущів лаванди. До слова, аромат цієї росли вважається заспокійливим, крім того він відганяє шкідників. Про це повідомили в КП УЗН Дніпровського району.

Зазначається, що лаванда в цьому районі вже стала звичною рослиною, адже у 2019 році було висаджено майже 4000 кущів лаванди, більшість - у парку “Перемога” посеред троянд.

Окрім висаджування квітів, працівники доглядають за дитячими майданчиками, живою огорожею, забезпечують своєчасний полив нововисаджених насаджень та готують квітники до посадки багаторічних квітів.

Як писали "Коментарі", центр Києва прикрасили квітковою інсталяцією "Я люблю Україну".

Зізнання у любові до України вже стало популярним місцем для селфі та новою фотозоною для киян і гостей столиці. Довжина напису "Я люблю Україну" складає близько 12 метрів, а висота літер — два метри, зазначили у "Київзеленбуді". Для створення цієї експозиції  столичні комунальники висадили 39 тисяч квітів. Композицію прикрашають різнокольорові бегонії, колеуси, альтернатери та інші квіти. Квіткова інсталяція "Я люблю Україну" розташована на Майдані Незалежності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися