У Києві кардинально змінюють проїзд в маршрутках: подробиці

Столична влада продовжує процес кардинальної зміни проїзду в міських маршрутних автобусах, тепер за стандартами перевезень стежитимуть на офіційному рівні. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Йдеться про призначення нового керівника Комунальної служби перевезень - ним став Віктор Савченко, якого представили колективу департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що Савченко очолив складний напрямок, а його завданням буде зміна стандартів пасажирських перевезень в Києві в умовах боротьби з мафією маршрутників.

Чиновник заявив, що Савченко повинен буде повернути віру жителів міста в якісну роботу громадського транспорту.

Нагадаємо, що перевізники вирішили підвищити тарифи на разовий проїзд в приміських маршрутних автобусах - в середньому ціни на проїзд зросли на 20%. Про це повідомив виконавчий директор Асоціації "Автоперевізники Київщини" Олексій Павленко в коментарі виданню "Обозреватель".

За його словами, рішення про подорожчання проїзду було прийнято ще влітку, у вересні на деяких маршрутах підняли тариф на 3 гривні, проїзд з Крюківщини до Києва виріс з 15 до 18 гривень. Павленко заявив, що це не монопольна змова, а нові тарифи, продиктовані ринком.

Також причиною перегляду тарифів він назвав локдаун, який очікується під кінець року, адже перевізниками необхідно переглянути тариф, щоб змінити гуму на машинах, підготувати їх і закупити паливо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Світлана

30 вересня 2021, 18:54

Тарифи піднімають ,а маршрутки грязні гидко зайти в маршрутку.Хотілося б щоб було чиста ,помита маршрутка і в салоні щоб було чисто ,А то заходиш в маршрутку ,як в конюшню,іноді і в конюшня частіше і приємно пахне.А дизифекці ,вона не проводиться взагалі . Маршрутки старі ,поламані ,брудні салони,ЖАХ ОДИН А НЕ ПОЇЗДКА.

Иван

30 вересня 2021, 07:57

Да сам сядь и проедся этими так называемыми маршрутками особенно жёлтого цвета, они ни поворотах, лежачих полицейских и ямах как желе болтаются, но или как гавно в проруби

Элеонора

30 вересня 2021, 01:38

Когда водители маршруток перестанут издеваться над пенсионерами? Я пенсионерка,мне 73 года. Пользуюсь услугами автобуса 577. И это не первый случай на этом маршруте.оскорбляют, матерятся, посылают..и грозят.. Сегодня захожу в автобус на остановке Анна Ахматова. Предъявляю пенсионное.Водитель говорит,что уже есть пенсионеры. Я посмотрела, а в автобусе сидят люди молодого возраста. Я спросила у пассажиров: кто с пенсионным.?..никто не показал... я села и не вышла. водитель долго не отправлялся, пока пассажиры не заступились за меня. Но сколько грязи он вылил на меня, я и воровка, и хамка... все это на ты, и больше не посадит в автобус.. а вот зима придёт.. столько унижений... это было 29.09.21 в автобусе номер 144 или 114. Я отработала 50 лет.и честно платила все налоги и в пенсионный фонд. И мои дети платят сегодня платят в пенсионный фонд ,а меня обзывают воровской, и матерятся и выгоняют из автобуса..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися