Люди обурюються: на київській станції майже рік не працює ліфт

Жителі столиці обурені тим, що на станції міської електрички "Вишгородська" протягом 10 місяців не можуть відремонтувати ліфт. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив киянин Олег Рівтін.

Чоловік зазначив, що ліфт був встановлений на станції ще в червні 2019 року, але зараз він не працює і відремонтувати його не можуть вже майже рік, хоча станцією щодня користується тисячі городян.

"Цікаво, скільки часу міським чиновникам потрібно полагодити життєво важливе обладнання у своїх квартирах або будинках? Ну, наприклад, пральна машина. Упевнений, що від перерви до лагодження або покупки нової більше не тижні, а скоріше декілька днів. Але якщо це техніка, яка життєво важлива не для чиновників особисто, а важлива для десятків тисяч городян, то це інша справа", - написав киянин в соціальній мережі.

Чоловік підкреслив, що ліфт не працює більше третини часу з моменту установки й обурений тим, що про людей ніхто не думає, адже вони звикли "терпіти".

"Це просто якийсь сюр", "Може його вже і немає там. Поставили в інше місце і написали, що не працює", "Ніяк не можуть зробити нормально, щоб працювало", - коментують користувачі мережі.

До слова, видання "Vgorode" вирішило з'ясувати ситуацію і зв'язалося з прес-службою "Київпастрансу", але там ніяк не змогли прокоментувати інцидент.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Харківська" обірвався ліфт в багатоповерховому будинку. Подія спричинила загибель однієї людини.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що "Укрзалізниця" запустила новий додатковий поїзд між столицею і Ніжином Чернігівської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися