У Київському ботсаду заклали Алею ЮНЕСКО

Алею заклали на честь 75-річчя ЮНЕСКО

На честь 75-річчя ЮНЕСКО у Київському Ботанічному Саду.заклали Алею ЮНЕСКО. Про це повідомили на Facebook-сторінці United Nations in Ukraine.

Алею закладали координаторка Системи ООН в Україні та перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

"Список української спадщини включає культурні, нематеріальні та природні об’єкти, що підкреслюють різноманіття країни. Чудово, що ми висаджуємо живу Алею", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що  в ООН глибоко переконані, що Україна може зіграти важливу роль у глобальних зусиллях щодо боротьби зі змінами клімату.

В організації привітали заклик та ініціативу України посадити 1 мільярд дерев.

Як писали "Коментарі", у Києві заклали алею дружби між Україною та Німеччиною, висадивши дуби та горобини. Алею дружби між Україною та Німеччиною започаткували у Подільському районі Києва. Тут у столичному парку Гірка Крістера висадили шість дубів та дві горобини. Ця зона відпочинку розташована поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка. Обрана територія алеї має символічне значення та пов’язана з родиною відомого садівника німецького походження Вільгельма Крістера.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися