Новий рік-2022: якою буде ялинка на Софійській площі

Міжнародний етнокультурний проект Folk Ukraine на своїй сторінці в Facebook повідомив, що вже почалася підготовка до Нового року-2022. Організатори розкрили деякі деталі майбутньої концепції святкування.

Відомо, що головна ялинка країни, традиційно, буде встановлена на Софійській площі, там і буде зосереджений основний розважальний майданчик, буде ще більше фотозон, розваг і святкової атмосфери.

Цього року новорічну красуню-ялинку одягнуть в 10 000 ялинкових прикрас, і вона засяє гірляндами теплого кольору. Більше деталей в Folk Ukraine розкривати не стали, але всіх бажаючих закликають приєднатися до новорічного проекту і писати на пошту: [email protected].

"Нехай в цьому році ще крутіше буде", "Минулого року ялинка дуже красива була, найкраща за останні роки, форма і прикраси", "Буде дуже красиво", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що українська авіакомпанія Windrose виконає кілька рейсів з України до Лапландії. Вони курсуватимуть якраз у святкові новорічні дні. Подорож до Лапландії буде коштувати понад 400 євро (понад 12 тисяч гривень) в обидві сторони, в цю вартість вже входить зареєстрованого багажу до 23 кілограм. Квитки можна замовити на сайті авіаперевізника.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на Софійській площі в центрі столиці за підтримки мера Києва, лідера партії" Удар "Віталія Кличка та Київської міської державної адміністрації відбувся перший в Україні благодійний бієнале поезії" Крила маю".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


даня

31 жовтня 2021, 14:30

люблю новий год

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися