На одному з ТРЦ Києва з'явилася 3D-голлограмма (ВІДЕО)

У середу, 29 вересня, на екрані торгово-розважального центру Gulliver в Києві, розташованого в Печерському районі, показали унікальне 3D-шоу. Про це комплекс повідомив на своїй офіційній сторінці в Facebok.

"Новий проект, присвячений восьмому дню народження Гуллівера і космічної тематики, транслюватиметься щодня на екранах з 19:00 до 22:00 кожні півгодини", - йдеться в повідомленні.

За незвичайну космічну інсталяцію ТРЦ подякував компанії Expolight, яка спеціалізується на світлодизайні в Україні. Жителі й гості столиці можуть спостерігати, як космічні апарати та механічні щупальця "оживають" і начебто виходять за межі екрану, занурюючи в неймовірну атмосферу.

В майбутньому автори проекту хочуть зробити голограму інтерактивної, щоб кожен бажаючий мав можливість з нею взаємодіяти через свій смартфон.

"Ми розробили технологічну, сценарну і стенографічний частини цього грандіозного 3D-шоу. Створили ефекти для максимальної ілюзії об'ємних вильотів з урахуванням всіх особливостей екрану. Проаналізували ракурси, знайшли оптимальну точку, з якої кадр буде працювати максимально ефектно", - розповіли в компанії.

Нагадаємо, що вже визначена остаточна дата відкриття торгово-розважального центру RESPUBLIKA PARK, розташованого в Києві, за адресою: вулиця Кільцева, 1. ТРЦ відкриє свої двері для відвідувачів 12 листопада 2021 року.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в Оболонському районі столиці планують побудувати п'ять 25-поверхових житлових будинків, заради яких знесуть торговий центр "Полярний".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися